İstanbul Isıtıcı Firması

İstanbul Isıtıcı Firması olarak Dünya'nın pek çok yerinde kullanıcıların tam not verdiği trotec ve ısımak markalı cihazlar ile nem alma ve nem kurutma işlemleri

İstanbul Isıtıcı Firması

İstanbul Isıtıcı Firması olarak Dünya’nın pek çok yerinde kullanıcıların tam not verdiği trotec ve ısımak markalı cihazları sizlerle buluşturmaktadır.

Geniş çaplı alanlarınızda ısınma probleminizi uygun fiyata yüksek kaliteli cihazlarımızla çözebilirsiniz. Kullanım alanlarınıza göre ister mazotlu isterseniz elektrikli cihazlarımız ile başta ısınma olmak üzere nem kurutma, boya kurutma, duvar kurutma işlemlerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Isımak cihazlarımızın mazotlu olanlarının başlıca özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • İçerisinde konulan mazotu son damlasına kadar ısı enerjisine çevirebilmesi
  • Her türlü ortam ve zeminde kullanılabilirliğe sahip olması
  • Isıtmış olduğu ortamın ısısını koruyarak ısı verimliliğini sağlayabilmesi
  • Yüksek üfleme gücü ile kısa sürede ortamı ısıtabilme veya nem kurutabilme
  • Sessizce çalışabilme
  • En düşük sıcaklıklarda bile saatlerce çalışabilme
  • Bir alanda bir alana taşıma kolaylığına sahip olması

olarak sıralayabiliriz.

Elektrikle çalışan modellerimiz ise daha çok işleyişin hiç kesilmeden devam etmesi gereken alanlarda ve elektrik enerjisini kullanabilmenin mümkün olduğu alanlarda kullanılmaktadır.

Özellikleri mazotlu ısıtıcılarımız ile aynı olmakla birlikte elektrik enerjisine sahip olunan her alanda kullanılabilmektedir.

Cihazımız elektrik tüketimi açısından son derece ekonomik olup siz değerli müşterilerimizin yüksek elektrik faturaları ile karşılamamanız için gerekli donanımlara sahip olarak üretilmektedir. Cihazımız ortam gerekli ısı derecesine ulaştığında yüksek üfleme gücünü yavaşlatarak ortamın ısısını koruyabilmekte ancak sarf ettiği elektrik enerjisini düşürmektedir.

Bu özelliği ile özellikle işletmelerin ve iş yerlerinin tercih ettiği bir cihazdır. Kullanmakta olduğu elektrik enerjisini sonuna kadar ısı enerjisine çevirmekte ve kendisini ısıtmadığı için herhangi bir ısınma sorunu yaşatmamaktadır.

Isımak firması İstanbul ve ilçelerinde ısıtıcı cihaz taleplerini mümkün olan en kısa sürede karşılamakta ve İstanbul ve ilçelerinde istediğiniz yere anında teslimat sağlayabilmektedir. Teslimat esnasında cihazınızı nasıl kullanmanız gerektiği, kullanırken nelere dikkat etmeniz gerektiği konularında gerekli bilgiler teknik servis ekibimiz tarafından verilmektedir.

Ayrıca cihazlarımızı teslim esnasında çalıştırarak aldığınız cihazın gücünü ve cihazın özelliklerini yaşayarak öğrenmeniz firmamızdan teslim için gelen ekibimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.  

Verdiğimiz bu hizmetler sayesinde İstanbul ısımak firmaları içerisinde, firmamız farklı bir konuma ulaşmıştır. Bu başarımızın arkasında siz değerli müşterilerimizin memnuniyetleri ön planda olmaktadır. Firmamız her zaman müşteri memnuniyeti esaslı çalışmakta ve müşterilerinin sorunlarına çözüm üretebilmeyi ön planda tutmaktadır.

Firmamız gerek satış hizmeti öncesinde gerekse sonrasında vermiş olduğu teknik destek ve doğru yönlendirme hizmetleriyle Dünya markası olan ısımak cihazlarının İstanbul ısımak bayisi olmayı başarmıştır.

Firmamız sadece ısımak cihazlarının satışını yapmamakta aynı zamanda dönemsel olarak kullanmak isteyen müşterilerimiz için kiralama hizmeti de vermektedir. Müşterilerimiz cihazımızı dönemsel işlerinde kiralayabilecekleri gibi tamamen satın almadan önce deneme maksatlı belirli bir süre için kiralayıp cihazımızı test etme şansına sahiptirler.

Eğer cihazımızı almaya niyetliyseniz fakat sizi sözlerimiz ile ikna etmeyi başaramamış isek, anlattığımız özellikleri yaşayabilmek için cihazımızı belirli bir süre ile kiralama yöntemine başvurabilirsiniz.

İstanbul ısımak ısıtıcı kiralama firması olarak kiralamak istediğiniz modelimizi bize ulaşarak belirtmeniz ve teslim edilecek adres bilgilerinizi paylaşmanız yeterli olacaktır. Kiralık ısımak cihazınız İstanbul ve çevre ilçelerine mümkün olan en kısa sürede teslim edilmekte ve uzman ekibimiz tarafından gerekli testleri yapılarak çalışır bir şekilde teslim edilmektedir.

İstanbul ısıtıcı firması olarak bünyemizde bulundurduğumuz mazotlu ve elektrikli ısıtıcılarımız ile olumlu ya da olumsuz her türlü ortamda hizmet verebilme özelliğine sahiptir.

Bu özellikleri ile cihazlarımız İstanbul ısımak firması garantisi ile satış ve kiralama hizmeti vermektedir. Detaylı bilgi, satış – kiralama hizmeti alabilmek için firmamız ile görüşebilirsiniz. 

#istanbulısıtıcıfirması #ısımakısıtıcıfirması #trotecısıtıcıfirması #nemtekısıtıcıfirması

İstanbul Isıtıcı Firması

İrtibat No : 0216 575 23 46 / 0530 959 93 30