Geri Anasayfa

Masaüstüne Dön

Depo Nem Kurutma Hizmeti

Depo Nem Kurutma Hizmeti

Depo nem kurutma hizmeti firmamız tarafından üstün teknolojiye sahip olan cihazlar ile kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde verilmekte olup, deponuzun nem dengesi kolaylıkla sağlanabilmektedir.

Depo kurutma hizmeti depo kurutma cihazı dışında farklı cihazlar kullanılarak yapıldığında hem deponun içerisine hem de deponun içerisinde saklanan malzemelere zararı dokunur.

Bu durum kendisini ilerleyen dönemlerde aniden belli ederek, depo içerisinde saklanan malzemelerin deformasyona uğrayarak kullanılamaz duruma gelmesine neden olmaktadır.

Depo nem kurutma hizmetleri mutlak suretle depo kurutma cihazı kullanılarak verilmelidir.

Depo kurutma cihazı dışında kullanılan ve normalde ortam ısıtması için kullanılan elektrikli ısıtıcılar depoda oluşmaya başlayan nemi sadece yüzeysel olarak kurulabilmekte derinlemesine kurutma yapmamaktadır.

Derinlemesine yapılmayan kurutmalar ilerleyen zamanlarda deponun derininde bulunan nemin yüzeye vurmasına sebep olmakta ve deponun birden rutubetlenme sorunu il karşı karşıya kalmasına neden olmaktadır.

Bu durum gerek depo olarak kullanılan yapının bozulmasına gerekse de depo içerisinde saklanmakta olan malzemelerin aşırı nemden dolayı küf tutmasına sebep olup, kullanılamaz duruma gelmesine neden olmaktadır.

Isınma amaçlı kullanılan cihazlar ile depo kurutma işleminin yapılması anlık bir kurutma sağlamakta ve bu kurutma kısa süre içerisinde ortamdan yok olmaktadır.

Bu durum ilk başta farkına varılmaz ise deponun kurutulduğu sanılabilir ve depo içerisine konacak olan malzemeler konulabilir.

Ancak hiçbir şekilde ısınma için kullanılan cihazlar deponun tam anlamıyla istenilen nem seviyesine gelmesini sağlamamaktadır.

Depo içerisinde saklanacak olan malzemelerin içeriği de depoda olması gereken nemi belirlemektedir.

Her malzemenin belirli bir nem içerisinde saklanması gerekmekte olduğundan depo kurutma işlemini gerçekleştirmeden önce depolanacak olan malzemenin ne kadarlık bir nem düzeyinde saklanmasının uygun olacağı konusunda bilgi sahibi olunması gerekmektedir.

Bu bilgiler ışığında depolama alanı içerisinde doğru şekilde konumlandırılacak kurutma cihazı higrostat özelliği sayesinde belirlenen nem düzeyine ayarlanmalı ve tüm ortam eşit sıcaklıkta, eşit zaman dilimi içerisinde kurutulmaktadır.

Bu şekilde bir çalışmanın yapılması kurutma cihazından maksimum verim alınması açısından önem taşımaktadır.

Depo nem kurutma hizmeti firmamız tarafından uzman personeller ve son teknoloji cihazlar ile verilmektedir.

Deponuzun olması gereken nem dengesi sağlanmakta ve depo içerisinde saklanacak olan malzemelerin uzun ömürlü ve saklama koşullarına uygun bir şekilde saklanmasına yardımcı olmaktadır.

Depo kurutma hizmetleri veren firmamız kurutma cihazlarının satış ve kiralamasını yapmakta olup, aynı zamanda firmamızdan temin ettiğiniz cihazların bakım ve onarımlarını da gerçekleştirmektedir.

Depo nem kurutma hizmeti almak istediğinizde firmamıza depo içerisinde saklayacağınız malzemenin içeriği ve depo iç hacmi konusunda bilgi vermeniz yeterlidir.

Firmamız en doğru cihaz seçimi uzman personellerimiz tarafından yapılacak ve deponuzun uygun şekilde kurutulması sağlanacaktır.

#depo #deponemkurutmahizmeti #deponemikurutmahizmeti #deponemkurutmahizmetleri

Hizmet Yazı Tarihi : 21 10 2021 Eklenmiştir
Hizmet Yazı Hiti: " 5138 "  Defa Okunmuştur.

Bize Ulaşın